Over Peeters

Over Peeters

Aannemersbedrijf Gebr. Peeters is een gerenommeerd bouwbedrijf in het Brabantse Steensel. Al bijna 50 jaar zijn wij actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Wij hebben alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren. Met een hecht team van gemotiveerde vaklieden werken we samen met u naar het gewenste resultaat toe.

Naast het bouwen van woningen, villa’s, bungalows en twee-onder-een-kapwoning bestaan onze werkzaamheden tevens uit verbouwingen en onderhoud.

Vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat elk project dat wij uitvoeren leidt tot een tevreden klant. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden worden kozijnen, deuren en ramen in eigen huis gemaakt. In onze werkplaats.

Of het nu gaat om standaard profilering of het namaken van historische kozijnen, bij ons kunt u altijd terecht voor een eerlijk stuk vakwerk.Via contact kunt u een offerte aanvragen en kunt u ons telefonisch bereiken voor een vrijblijvend gesprek.